kantoor_lr_007

Onze werkwijze

Bij het Remeha Experience Center in Haarlem gaan wij aan de slag met het verduurzamen van jouw woning. Wil je weten hoe wij dat doen? In een aantal simpele stappen wordt jouw woning al duurzamer met behulp van een warmtepomp. Hieronder lees je meer over onze werkwijze.

In 4 stappen een duurzame woning

1 | Intakegesprek

Allereerst is het belangrijk om een afspraak te maken in ons Remeha Experience Center. Tijdens een intakegesprek neemt een van onze specialisten het voorafgaande ingevulde dossier door en vult deze aan waar nodig.

2 | Offerte

Na het intakegesprek bij het Remeha Experience Center zal een van onze specialisten een offerte opmaken. Deze kan je meekrijgen als je wil en op je gemak nog eens bekijken.

3 | Inspectie

Bij akkoord op de offerte kan een afspraak ingepland worden met een van de installateurs. De installateur komt langs op de locatie en kijkt of er geen obstakels zijn voor de installatie.

4 | Installatie

Na de goedkeuring van de installateur kan de installatie van de warmtepomp ingepland worden. De installatie vindt plaats zodra het nieuwe systeem beschikbaar is en op voorraad is.

Kom langs bij het Remeha Experience Center Haarlem!

Ben je geïnteresseerd in de installatie van warmtepompen? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen ervan. Het Experience Center is vrij toegankelijk, echter is het raadzaam om een afspraak te maken voor een bezoek.

kantoor_lr_011

Meer weten

Warmtepompen

Neem een kijkje bij de verschillende soorten warmtepompen die het Remeha Experience Center aanbiedt voor installatie. Kies je voor een hybride of elektrische?

Duurzaamheid

De installatie van een warmtepomp systeem is erg duurzaam. Zo ga je bijvoorbeeld al snel besparen op je gas- en energiekosten. Een goede investering voor nu en voor in de toekomst.

Garantie & levertijd

De levertijden van warmtepompen zijn verschillend per soort en type dat geïnstalleerd moet worden. Ook bieden wij garantie op al onze warmtepompen.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: