_ldj6000

Onze werkwijze

Tijdens een bezoek aan het Experience Center staan onze adviseurs voor je klaar om je de werking van een (hybride) warmtepomp uit te leggen. Aan de hand van een inventarisatie van jouw persoonlijke woonsituatie bespreken we de mogelijkheden en ontvang je een op maat gemaakt advies. Ga je akkoord met het advies en heb je geen eigen installateur? Dan ontzorgen we je graag in het traject van installatie tot en met de subsidieaanvraag. Hieronder lees je meer over onze aanpak.

In 4 stappen naar duurzaam verwarmen

1 | Intakegesprek

Allereerst is het belangrijk om een afspraak te maken in ons Remeha Experience Center. Tijdens een intakegesprek neemt een van onze specialisten het voorafgaande ingevulde dossier door en vult deze aan waar nodig.

2 | Advies

Tijdens het intakegesprek bij het Remeha Experience Center zal een van onze specialisten een advies geven voor de beste oplossing en indien gewenst een offerte opmaken. Deze bespreken we direct en krijg je mee naar huis om op je gemak nog eens bekijken.

3 | Inspectie

Bij akkoord op de offerte wordt een afspraak ingepland met een van de installateurs. De installateur komt langs te bekijken of er geen obstakels zijn voor de installatie. Zodat jij exact weet wat je kunt verwachten en verzekerd bent van een goede installatie.

4 | Installatie

Na de inspectie van de installateur kan de installatie van de warmtepomp ingepland worden. Uiteraard wordt de datum in overleg bepaald.

Kom langs bij het Remeha Experience Center!

Nieuwsgierig of een warmtepomp past in jouw woning en hoeveel je kunt besparen? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen ervan. We nemen graag de tijd om je van een goed advies te voorzien. Om te voorkomen dat je moet wachten én om je bezoek goed voor te bereiden, vragen we je van tevoren een afspraak te maken.

_ldj5885
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: