kantoor_lr_007

Type warmtepompen

Het Remeha Experience Center biedt twee verschillende soorten warmtepompen aan, een hybride en een elektrische warmtepomp. De ene wordt aangesloten op de cv-ketel, om te ondersteunen waar nodig. De ander vervangt de cv-ketel volledig. Het kan per woning verschillen in welk type warmtepomp er geïnstalleerd kan worden. Kom langs in één van onze Experience Centers om het verschil van dichtbij te bekijken en advies in te winnen over de beste oplossing voor jouw situatie.

Hybride vs. elektrisch

Het Remeha Experience Center biedt twee verschillende soorten warmtepompen aan, een hybride en een elektrische warmtepomp. De ene wordt aangesloten op de cv-ketel, om te ondersteunen waar nodig. De ander vervangt de cv-ketel volledig. Het kan per woning verschillen in welk type warmtepomp er geïnstalleerd kan worden. Uiteraard staan de experts voor je klaar om te adviseren welke oplossing het beste is in jouw woning.

ea-tam

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is de meest gekozen en gebruikte warmtepomp. Dit systeem werkt altijd samen met een centrale verwarming systeem en is een toevoeging aan je huidige systeem. Met een hybride warmtepomp kan je tot wel 70% op je gasrekening besparen.


De cv-ketel helpt de warmtepomp als dit nodig is, als het buiten bijvoorbeeld te koud is of als het te lang duurt om het huis te verwarmen.

ae

Elektrische warmtepomp

Een elektrische warmtepomp gebruikt überhaupt geen aardgas en is bedoeld voor nieuwere huizen of goed geïsoleerde huizen. Je gaat volledig van het gas af en het nieuwe systeem neemt alle taken van de centrale verwarming over.


Je huis wordt nog steeds verwarmd en je kan blijven genieten van een warme douche. Alleen dan een stuk duurzamer. Je C02-uitstoot daalt tot ongeveer 55%.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: