kantoor_lr_007

Bijzondere situaties

Voor het plaatsen van warmtepompen zijn er soms bijzondere situaties waar wij rekening mee moeten houden. De installateurs van het Remeha Experience Center komen voorafgaand de installatie dan ook graag bij jou langs om alles op te meten en te inventariseren of het plaatsen van de warmtepomp gaat lukken. Wil je weten of de installatie van een warmtepomp geschikt is in jouw woning? Maak een afspraak bij het Remeha Experience Center en een van onze experts helpt je graag verder!

Het verschil tussen een aanvullend en nieuw systeem

Wij maken bij het Remeha Experience Center een verschil tussen aanvullende en nieuwe systemen. Want, hoe zit het eigenlijk als je al een werkende centrale verwarming in huis hebt? Of als je binnenkort in een nieuwbouw woning gaat wonen? Hebben de levertijden van de warmtepompen hier invloed op? Wij leggen het je graag uit.

Aanvullend systeem

Een aanvullend systeem houdt in dat een woning al over een centrale verwarming installatie beschikt, die het huis voorziet van verwarming en warm water. De warmtepomp wordt daadwerkelijk een aanvulling op de centrale verwarming.


Woningen die een aanvullend systeem geïnstalleerd krijgen beschikken dus al over warm water en verwarming van het huis. Een langere levertijd van de warmtepomp zal daardoor geen invloed hebben op het wooncomfort. Enkel een langere wachttijd voor de installatie.

Nieuw systeem

Een nieuw systeem zien wij vaak terugkomen bij nieuwbouw woningen, die opgeleverd worden met een warmtepomp en waarbij het nieuwe systeem nog helemaal geïnstalleerd moet worden. Problemen met de levertijd van de warmtepomp kunnen grote gevolgen hebben. Zonder warm water en verwarming van het huis is het nog onmogelijk om in te trekken.


Bij het Remeha Experience Center proberen wij deze nieuwbouwprojecten voorrang te geven op de wachtlijst, in hoeverre dit mogelijk is. Wij moeten er namelijk zeker van zijn wanneer de materialen geleverd worden.

Onderzoek van de installateur

Na je afspraak met een van onze specialisten in het Remeha Experience Center is het voor ons belangrijk dat er een installateur langs komt om de huidige situatie in het echt te bekijken. De installateur controleert het aangeleverde dossier met de daadwerkelijke situatie, loopt alle punten na en onderzoekt of er obstakels zijn voor de installatie van het nieuwe systeem.Voor de installateur is dit proces voorafgaand de installatie van groot belang. Zo weten wij en de installateur 100% zeker dat de installatie van het nieuwe systeem door kan gaan. Na dit onderzoek kan de installateur aan de slag met de installatie van het nieuwe systeem.

Meer weten

Garantie & levertijd

De levertijden van warmtepompen zijn verschillend per soort en type dat geïnstalleerd moet worden. Ook bieden wij garantie op al onze warmtepompen.

Warmtepompen

Neem een kijkje bij de verschillende soorten warmtepompen die het Remeha Experience Center aanbiedt voor installatie. Kies je voor een hybride of elektrische?

Maak een afspraak

Wil je meer weten over hoe een warmtepomp jouw woning kan verduurzamen en een van onze experts spreken? Maak een afspraak om langs te komen in het Remeha Experience Center!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: