kantoor_lr_007

Garantie & levertijd

De warmtepompen van het Remeha Experience Center hebben bepaalde voorwaarden wat betreft de garantie en levertijd. Mocht je vragen hebben over de garantie en levertijd van de warmtepompen, staan we altijd klaar om jou zo goed mogelijk te helpen.

Garantie

De installateurs van het Remeha Experience Center helpen jou bij het installeren en aansluiten van de warmtepomp. Wij helpen jou met de juiste keuze van de beste warmtepomp, zodat je niet alleen kiest voor een goede werking, maar ook voor een perfecte installatie die aan alle eisen voldoet. De warmtepompen van het Remeha Experience Center hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar.Onderhoudscontract

Bij installatie van de warmtepomp is het mogelijk om bij de installateur een onderhoudscontract af te sluiten. De voorwaarden van dit contract kunnen per installateur verschillend zijn. Wij raden aan om direct bij installatie een onderhoudscontract af te sluiten. Klanten met een onderhoudscontract krijgen voorrang bij bijvoorbeeld een strenge vorstperiode.

Levertijd

De levertijden van warmtepompen variëren afhankelijk van het type warmtepomp dat je koopt, maar wij streven ernaar het nieuwe systeem zo snel mogelijk te installeren. De levertijden zijn op dit moment erg verschillend. Ook wij hebben last van tekort aan materialen van verschillende leveranciers, waardoor wij op dit moment geen exacte levertijd aan kunnen geven voor de warmtepompen.Wachtlijsten

Wanneer je besluit om een warmtepomp te bestellen bij het Remeha Experience Center, kom je op dit moment op een wachtlijst te staan. De duur van deze wachtlijst bevat ongeveer 3 tot 6 maanden. Uiteraard streven wij ernaar om iedereen zo snel mogelijk te helpen met de installatie van de warmtepomp. Als u geïnteresseerd bent in een warmtepomp, bezoek dan ons Experience Center voor meer informatie over uw specifieke wensen en opties.

Meer weten

Duurzaamheid

De installatie van een warmtepomp systeem is erg duurzaam. Zo ga je bijvoorbeeld al snel besparen op je gas- en energiekosten. Een goede investering voor nu en voor in de toekomst.

Warmtepompen

Neem een kijkje bij de verschillende soorten warmtepompen die het Remeha Experience Center aanbiedt voor installatie. Kies je voor een hybride of elektrische?

Maak een afspraak

Wil je meer weten over hoe een warmtepomp jouw woning kan verduurzamen en een van onze experts spreken? Maak een afspraak om langs te komen in het Remeha Experience Center!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: