kantoor_lr_007

Onze partners

Het Remeha Experience Center werkt samen met twee partners, beide staan in het teken van duurzaamheid. Plugwise en Tonzon hebben allebei hun producten tentoongesteld in het Remeha Experience Center in Haarlem. Wil je de materialen eens van dichtbij bekijken? Het Experience Center is vrij toegankelijk, echter is het raadzaam om een afspraak te maken voor een bezoek. Hieronder vind je meer informatie over Plugwise en Tonzon.

Plugwise

Plugwise is één van de deelnemende partners in het Experience Center. Met een breed assortiment van producten kunt u van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid uw verwarmingssysteem verrijken. Het Experience Center gebruikt Plugwise voor het efficiënt verwarmen van alle ruimtes. Duur video maximaal 2 minuten.

Tonzon

Tonzon is één van de deelnemende partners in het Experience Center. Tonzon is bekend geworden door vloerisolatie, maar bij het Experience Center zijn juist de muren voorzien van Tonzon isolatie. Deze muurisolatie met reflecterende folie heeft tot zeer verrassende goede resultaten geleid. Duur video maximaal 2 minuten.

Meer weten

Duurzaamheid

De installatie van een warmtepomp systeem is erg duurzaam. Zo ga je bijvoorbeeld al snel besparen op je gas- en energiekosten. Een goede investering voor nu en voor in de toekomst.

Maak een afspraak

Wil je meer weten over hoe een warmtepomp jouw woning kan verduurzamen en een van onze experts spreken? Maak een afspraak om langs te komen in het Remeha Experience Center!

Warmtepompen

Neem een kijkje bij de verschillende soorten warmtepompen die het Remeha Experience Center aanbiedt voor installatie. Kies je voor een hybride of elektrische?

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: