kantoor_lr_007

Voordelen van het
Remeha Experience Center

Een bezoek aan het Remeha Experience Center brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo hebben wij in onze vestiging(en) allerlei showmodellen staan om de warmtepompen van dichtbij te kunnen bekijken en hebben wij deze ook in werkende opstelling staan. Maak een afspraak om langs te komen, wij vertellen je graag meer!

Showroom

In het Remeha Experience Center hebben wij verschillende soorten warmtepompen staan. Op deze manier kan je al onze warmtepompen van dichtbij bekijken en in actie zien! Onze specialisten vertellen je graag meer over de werking en voordelen van de warmtepompen.


Wil je de warmtepompen eens van dichtbij bekijken en het geluidsniveau van de warmtepompen zelf ervaren? Maak een afspraak om langs te komen in het Remeha Experience Center! Onze specialisten helpen jou graag bij het verduurzamen van jouw woning.

kantoor_lr_007
kantoor_lr_011

Partners

Het Remeha Experience Center werkt samen met verschillende partners om jouw woning nog verder te verduurzamen. Kom langs bij het Remeha Experience Center en krijg meer informatie over diverse vormen van isolatiemateriaal en demotica.


Wij werken onder andere samen met Tonzon en Plugwise. In het Remeha Experience Center hebben wij de producten van Tonzon en Plugwise tentoongesteld. Neem ook een kijke op onze partnerpagina voor meer informatie of bezoek onze vestiging.

Meer weten

Duurzaamheid

De installatie van een warmtepomp systeem is erg duurzaam. Zo ga je bijvoorbeeld al snel besparen op je gas- en energiekosten. Een goede investering voor nu en voor in de toekomst.

Levertijd

De levertijden van warmtepompen zijn verschillend per soort en type dat geïnstalleerd moet worden. Lees hier mee over onze levertijden.

Warmtepompen

Neem een kijkje bij de verschillende soorten warmtepompen die het Remeha Experience Center aanbiedt voor installatie. Kies je voor een hybride of elektrische?

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: