Warmtepompen

Het Remeha Experience Center biedt verschillende soorten warmtepompen aan om jouw woning te verduurzamen. Ben je benieuwd naar meer informatie over warmtepompen en wat deze voor jouw woning en energiekosten kunnen betekenen? Lees hieronder meer of maak een afspraak voor in het Remeha Experience center. Onze experts vertellen jou graag meer.

Wat is een warmtepomp?

En hoe werkt een warmtepomp precies? Wat is er allemaal nodig voor de installatie ervan? Wij vertellen je er graag meer over.

Type warmtepompen

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Bij het Remeha Experience Center bieden wij hybride en elektrische warmtepompen aan.

Duurzaamheid

De installatie van een warmtepomp systeem is erg duurzaam. Zo ga je bijvoorbeeld al snel besparen op je gas- en energiekosten. Een goede investering voor nu en voor in de toekomst. 

Mogelijkheden

Bij het installeren van een warmtepomp zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van de warmtepomp. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de grootte van de warmtepomp zelf en die van de buitenunit.

Voorbeeldverhalen

Kom meer te weten over ervaringen van andere klanten en installateurs. Zij geven jou graag meer inkijk in hun ervaring met het Remeha Experience Center en nemen jou mee in de verduurzaming van hun woning.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: